Επαγγελματίες και η καλύτερη παρέα κατά την διάρκεια της ημέρας του γάμου μας.
Η δουλειά τους μιλάει μέσα από τα έργα τους και είναι προφανής. Κάτι όμως που δεν περίμενα ήταν η χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ όλων μας. Με τον Γιάννη (τον junior) περάσαμε υπέροχα κι εγώ και οι bridesmaid μου. Δεν πίστευα ότι θα γελάσω τόσο πολύ και θα διασκεδάσω με τον φωτογράφο μου στην προετοιμασία μου, που οι περισσότερες νύφες έχουν άγχος.
Όλη αυτή η στάση του team ήταν καταλυτική για την επίτευξη του αυθόρμητου και άψογου αποτελεσματος.
Εκ του αποτελέσματος, μας κάνανε να θέλουμε να παντρευτούμε ξανά, μη αλλάζοντας ούτε λεπτό από την φανταστική αυτη ημέρα μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Ραφαέλα & Κωνσταντίνος
Υπέροχοι άνθρωποι ο Γιάννης και οι συνεργάτες του, με διάθεση να πραγματοποιήσουν και την πιο τρελή σου επιθυμία προκειμένου να βγει τέλειο το αποτέλεσμα που θα έχεις για μια ζωή να σου θυμίζει την πιο ευτυχισμένη μερα ρης ζωης σου με ρις πιο μαγευτικές εικόνες .

Στέλιος & Δήμητρα
Άριστη η συνεργασία μας!!! Η ομάδα που είχα στον γάμο μου ήταν φοβερή!!! Όλοι τους ευδιάθετοι, αποτύπωσαν κάθε μοναδική στιγμή με λεπτομέρεια!! Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την δουλειά τους!Ευχαριστούμε Γιάννη!!! *Ο Γιάννης ο μικρός τα σπάει 🤣

Σταύρος & Δώρα
Άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματίες που τελούν το έργο με αγάπη, χαρά και νου. Τους προτιμούμε οικογενειακώς σε όλες τις δεξιώσεις μας (γάμους, βαφτίσια) εδώ και 20 χρόνια.

Αλέξανδρος & Μάρθα
Άψογη εξυπηρέτηση και μοναδικοί επαγγελματίες!!Εμφαση στη λεπτομέρεια από την αρχή έως το τέλος!!Ευχαριστουμε πολύ για όλα,θα μας μείνουν αξέχαστοι ο γαμος μας και η βάφτιση της κόρης μας!!

Ηλίας & Μαρία

You may also like

Back to Top